PROIETTA PRODUCTEN

VOOR VERKOOP & VERHUUR

ARCHITECTURALE PROJECTIES EN VERLICHTING

Al meer dan 25 jaar ontwerpt en produceert PROIETTA producten voor architecturale buitenprojecties. Uit de Italiaanse productie en ervaring vloeit een brede waaier van artikelen voort om aan alle behoeften te voldoen: van grafische architecturale projecties met eenvoudige kleuren of beelden, tot videomapping.
Ontdek onze producten of vraag een gratis projectadvies aan.

  • kerstprojectie
  • architecturale projectie
  • logo projectie
  • grafische afbeelding projectie
  • projectie van dynamische effecten

Het PROIETTA productassortiment van kerst- en architectuurprojectoren is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie binnen het bereik van de niet-professionele gebruiker. Onze projectoren maken het mogelijk om elk dynamisch effect en accessoire toe te voegen zonder ingewikkelde programmering. PROIETTA projectoren zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik.

architectural led projector for outdoor use
architectural led projector for outdoor use
Proiettore Thorok Proietta
proiettore Impressive PROIETTA

Reeds meer dan 25 jaar bewerkt en graveert PROIETTA afbeeldingen en illustraties van de hoogste kwaliteit met high-definition lasers. Onze dynamische effecten en gobo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen op verzoek worden aangepast. Daarnaast biedt de grafische afdeling van PROIETTA een grafische dienst aan die de opmaak van de inhoud op een harmonieuze en functionele manier ontwerpt voor de projectie.

  • van kleur veranderende architecturale verlichting
  • witte architecturale verlichting

Een product met een sterke impact, ideaal voor architecturale projecties en voor het creëren van prachtige chromatische sferen. Gemakkelijk te installeren en te besturen via DMX, voor gebruik binnen en buiten.

Outdoor LED kleurenprojector

PROIETTA’s gepatenteerde geklimatiseerde behuizingen laten toe om projectoren buiten te installeren, zelfs in ongunstige weersomstandigheden, en zo videomapping mogelijk te maken in aanwezigheid van regen, sneeuw, smog, mist, vochtigheid, stof, hoge en lage temperaturen.

AF6 guscio climatizzato per proiettori
AF10 guscio climatizzato per proiettori
AF20 guscio climatizzato per proiettori
AF24 guscio climatizzato per proiettori
AF32 guscio climatizzato per proiettori